Регистрация за състезанията по английски език на Фондация КОРПлюС

Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee и Националното състезание по творческо писане на английски език се организират за десета юбилейна година от Фондация “Корпус за образование и развитие”. Всяка година в състезанията участват хиляди ученици от цялата страна. Подготовката и участието в състезанията стимулира интереса на учениците към английския език, изгражда умения за състезателност и постоянство и дава възможност за допълнителна изява. Учителите получават допълнителни материали и идеи за разнообразяване на часовете по английски език, както и възможност да се включат в обучения за професионална квалификация. През юбилейната година сме подготвили и много изненади за участниците!

Всички желаещи училища могат да се регистрират за участие в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee на: http://spellingbee.bg/news/registration. В състезанието могат да участват ученици до 14 години и до 7 клас от всички общински, държавни и частни общообразователни училища. Регистрацията ще продължи до 20 октомври или до запълване на местата.

Регистрацията за Националното състезание по творческо писане на английски език ще започне на 5 октомври на: http://www.creativewriting-bg.com/registration и ще продължи до 20 октомври. В състезанието могат да участват ученици от 6-ти до 12-ти клас, които изучават английски език в държавни, общински и частни общообразователни училища.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *